Treningi

V našem klubu ljubiteljem udarjalne borbe ponujamo treninge

  • boksa,
  • muay thaya,
  • full contacta in
  • shoot boxinga.

Ponujamo različne vrste treningov glede na potrebe člana. Individualni treningi, skupinski treningi (ženske in moške skupine) in treningi za najmlajše člane. Vaje izvajamo v skupinah, ki so ločene glede na stopnjo znanja posameznika.

Ob vsem tem pa poudarjamo spoštovanje nasprotnika ob borbi!

Telovadnica

 

 

PONUDBA TRENINGOV


 

SKUPINSKI TRENINGI

Treniranje z drugimi osebami je zelo priporočljivo za vse borce. Grajenje odnosov, tekmovanje in pomoč soborcev so ena glavnih prednosti te vrste treningov. V Simba Fight Clubu ponujamo skupinske treninge, ki se izvajajo v naši telovadnici na Hruševski cesti 42A. Ponujamo treninge v dopoldanskem in popoldanskem času. Za več informacij o cenah in urnikih treningov nas kontaktirajte.

030 635 476 

INDIVIDUALNI TRENINGI

Za najbolj zahtevne stranke, ki želijo najboljše rezultate v našem klubu ponujamo tudi individualne treninge. S takimi trening pridobite največ znanja in veliko pozornosti s strani trenerja. Za več informacij o ceni in urniku nas kontaktirajte.

030 635 476 


TRENINGI ZA NAJMLAJŠE

Rekreacija za najmlajše je zelo pomembna. Danes veliko otrok presedi ogromno časa za računalniki zato je gibanje še toliko bolj pomembno. V našem klubu nudimo treninge za vse starosti. Oglejte si videoposnetek treninga najmlajših otrok. Za več informacij nas pokličite.

030 635 476